Have- og grøntsagsgødning 4-1-2 i piller er 100% organisk hønsegødning fremstillet af gødning fra godkendte økologiske, hønsebesætninger. Gødningen er pelleteret i 4-5 mm piller, varmebehandlet og fri for bakterier.

Have- og grøntsagsgødning fra Farmergødning virker i hele vækstperioden og indeholder alle de hovednæringsstoffer planterne har brug for. Næringsstofferne udvaskes ikke, men frigives i takt med planternes behov. Gødningen svider ikke planterne og pillerne er lette at strø. Velegnet overalt i haven - fra bede, blomster, grøntsager og krydderurter til buske, frugttræer og stauder.

Planteråd
Hønsegødningen kultiveres ned i det øverste jordlag (2-3 cm). Herefter nedbrydes den organiske gødning langsomt af jordens mikroorganismer, og derved sikres en langtidsvirkende effekt. Kan bruges fra februar til september Dosering: 100-300 gram pr. m2

Indhold
10 kg økologisk hønsegødning. Bestående af varmebehandlet kyllingemøg i 4-5 mm. piller.

Sammensætning
Total kvælstof: (N) 3,99%
Citratopløseligt fosfor: (P) 0,84%
Vandopløselig kvælstof: (N) 1,1%
Vandopløseligt kalium: (K) 2,4%

Pakket i Danmark. Produceret i EU. Opbevares tørt.

Specifikationer
Varenummer: FG1014-02-5
Mærke: Farmergødning
Variant: Poser á 10 kg.

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering