Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld fra Farmergødning er en sphagnumfri muld, fremstillet af komposterede planter og klar til at plante i. Mulden har en god struktur, og når køkkenhaven eller drivhuset er etableret skal der kun gødes en gang om året. Vi anbefaler at gøde med Farmergødnings økologiske hønsegødning enten i form af piller eller som granulat.

Køkkenhave- og drivhusmuld giver god vækst i drivhuset til blandt andet agurker, peberfrugter, tomater, jordbær, meloner og krydderurter. Til køkkenhaven er mulden velegnet til eksempelvis gulerødder, radiser, kartofler, salat og spinat.

Farmergødning Køkkenhave- og drivhusmuld er nemt at have med at gøre. Du planter blot direkte i mulden eller blander det i din eksisterende jord. Mulden kan også bruges til større kummer, kar, højbede m.m.

Bemærk: Farmergødning Køkkenhave- og drivhusmuld er velegnet til plantning, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i køkkenhaven eller drivhuset, anbefaler vi at udlægge et lag Farmergødning såjord øverst.

Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld leveres i praktisk bigbag der kan genbruges til andre formål. Prisen er inklusiv alt - også levering.

Værd at vide om produktet

  • Statskontrolleret økologisk
  • 100% organisk - sphagnumfri
  • Med micro- og macronæringsstoffer
Specifikationer
Varenummer: FG1005-06
Mærke: Farmergødning

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering