Felco 100 rosen- og blomstersaks er en professionel beskæringssaks, udviklet specielt til roser og andre blomster med hårde stængler. 

Det kan tit være problematisk når man skærer blomster at sikre sig at blomsten ikke glider ud af hånden. Med Felco 100 kan du sikre dig at blomsterne ikke bliver beskadiget, da saksen har to flade kæber der sidder på både over- og underklingen. Denne funktion mindsker at blomsten glider og bliver beskadiget, så du får dig nogle pæne blomster.

Felco 100 er en kraftig saks, der kan klippe stængler op til 10 mm. Saftrillen reducer skorpedannelse, så beskæresaksen altid giver et effektivt snit og støddæmpere i gummi øger komforten og reducerer risikoen for, at saksen bliver sløv. Håndtagene er polstret og ftalatfrie håndtag. Det er muligt at skifte delene på Felco 100.

Beskæresaksen vejer 255 g og har en længde på 21 cm.

Værd at vide om produktet

  • Rosensaks i Felco kvalitet
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN6247
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Stor
Længde: 201-250 mm
Skærediameter: 0-20 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

26. april 2024 06.56

Bedømt af Carsten

Rigtig god saks

Det bedste stykke værktøj til min rosenhave:-) Den kan holde i mange år

Fragt og levering