Beskæresaks nr. 11 fra Felco af er en kvalitets beskæresaks, der har slidstyrke, driftssikkerhed og ergonomi i højsædet.

Felco 11 minder både på udseendet og på ydeevne om den ikoniske Felco 2 model, der er indbegrebet af høj kvalitet. Felco 11 er dog ikke en almindelig traditionel model. Det er en ny klassiker, der skærer sig frem.

Beskæresaksen har en høj ydeevne, der kan klippe blomster og grene op til 25 mm. Håndtaget er med et non-slip greb og har støddæmpere af gummi, der gør at du har et godt greb om saksen, samtidigt med at du ikke får ondt i dine muskler og led. Støddæmperne mindsker også slid på beskæresaksen, så du har dig et langtidsholdbart produkt.

Felco 11 er 21 cm lang og passer bedst til folk med større hænder, dog er den med tilpassede fingergreb, der sikrer et godt greb, så alle har mulighed for at anvende saksen. Alle dele på Felco 11 kan udskiftes og saksen kan let skilles ad for vedligeholdelse af produktet.  

Felco 11 er ftalatfri og fremstillet i Schweiz af de bedst mulige materialer af 100% vedvarende energi. Felco produkterne byder på livslang arbejdsglæde. Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Klinge i hærdet stål 
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06241
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Stor
Længde: 201-250 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering