Felco 12 er en kompakt og handy beskæresaks der passer til mindre hænder. Saksen er designet til at være behagelig - selv efter flere timers beskæringsarbejde. Saksen er udstyret med støddæmpere af gummi og har en drejefunktion, der er med til at sprede belastningen, så du ikke får ondt i muskler og led.  

Du kan med Felco 12 indstille skærvehovedet af hærdet stål, så du får det ønskede snit. Klingen har en saftrille der sikrer at klingen ikke sætter sig fast under beskæringen. Det er muligt at udskifte alle delene på Felco 12.

For bedst mulig vedligeholdelse kan du tilkøbe Felco 980 vedligeholdelses spray, så din Felco beskæresaks altid står skarpt.

Felco 12 beskæresaksen vejer 265 g og har en længde på 20 cm.

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Klinge i hærdet stål 
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN6242
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Mellem
Længde: 150-200 mm
Skærediameter: 0-20 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering