Felco beskæresaks nr. 14 er en meget kompakt beskæresaks i absolut topkvalitet. Her er tale om en kompakt, højtydende professionel beskæresaks, der giver enestående styrbarhed og imponerende skærestyrke. Alle dele på Felco 14 beskærersaks kan udskiftes og grensaksen kan let skilles og vedligeholdes. 

Felco 14 er den mest kompakte og lette beskæresaks/grensaks fra Felco. Den er meget behagelig at arbejde med, og passer til alle typer beskæringsopgaver for både små og store hænder. Det mindre design begrænser hvad man ellers skulle tro ikke skærestyrken, men maksimerer den til gengæld ved snit på op til 18 mm i diameter. Felco 14 er fremstillet i Schweiz af de bedst mulige materialer som hærdede stålklinger og robuste, varmesmedede aluminiumshåndtag, og byder på slidstyrke, driftssikkerhed og god ergonomi. Felco er gartnernes foretrukne valg, og i uden sammenligning bedste beskærersaks på markedet.

Længde er 18 cm. og vægt på 195 gram.

Læs også: Beskæresaks 

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Klinge i hærdet stål 
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06233
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

21. september 2022 20.32

Bedømt af Peter Müller

Topkvalitet

Fik Felco anbefalet af en gartner. Går aldrig tilbage til de almindelige gængse mærker i haveredskaber.

Fragt og levering