Felco 16 er en beskæresaks der er beregnet til venstrehåndet. Den er fremstillet af høj kvalitet og er skræddersyet til at skulle klare selv de mest udfordrende beskæringsopgaver.  

Saksen er meget slidstærk og er designet med en saftrille, der forhindrer at klingen sætter sig fast under beskæringen og forbedrer skæreeffektiviteten.

Beskæresaksen er komfortabelt at bruge. Den har behagelige polstrede og glidsikre håndtag, der giver dig et sikkert og godt greb når du beskærer. Saksen har støddæmpere i gummi der reducerer at beskæresaksen bliver sløv. 

Felco 16 er - som alle andre Felco produkter - ftalatfri, og produceret i Schweiz af 100 % vedvarende energi. Beskæresaksen vejer 210 g og har en længde på 19,5 cm.

Alle dele på Felco 16 kan udskiftes. Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Klinge i hærdet stål 
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN6237
Mærke: Felco
Hånd: Venstre
Håndstørrelse: Mellem
Længde: 150-200 mm
Skærediameter: 0-20 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering