Felco 160 L er en beskæresaks beregnet til større hænder. Det er en let, komfortabel og ergonomisk havesaks takket være dens stærke håndtag af glasfiberkomposit og skråtstillede skærehoved. Beskæresaksen har et ergonomisk og komfortabelt greb, som er perfekt til store hænder. Felco 160 L er designet og optimeret til at give bedre klippeoplevelser og øget styrke til beskæringen. Saftrillen hindrer at klingen sætter sig fast og forbedrer effektiviteten i klippet. 

Felco 160 L er produceret ved anvendelse af 100% vedvarende energi. Alle knivens dele kan skiftes ud, så produktet kan holde i mange år. Beskæresaksen er desuden ftalatfri.

Produktet er fremstillet i Schweiz af de bedst mulige materialer og byder på slidstyrke, driftssikkerhed og ergonomi i topklasse. Felco er gartnernes foretrukne valg, og efter vores mening den absolut bedste beskærersaks på markedet!

Vægt: 190 g
Længde: 22 cm
Diameter: 2,5 cm

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Velegnet til større hænder
  • Reservedelsgaranti  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06196
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering