Felco 160 S er en beskæresaks beregnet til mindre hænder. Det er en let, komfortabel og ergonomisk beskæresaks med stærke håndtag af glasfiberkomposit og et skråtstillet skærehoved. Beskæresaksen skærer grene op til 20 mm i diameter, har et ergonomisk og komfortabelt greb, som er perfekt til mindre hænder (handskestørrelse 7-9). 

Felco 160 S er designet og optimeret til at give øget styrke til beskæringen. Saftrillen hindrer at klingen sætter sig fast og forbedrer samtidigt effektiviteten i klippet. Felco 160 S er produceret ved anvendelse af 100% vedvarende energi. Alle knivens dele kan skiftes ud, så produktet kan holde i mange år. Beskæresaksen er naturligvis ftalatfri.

Produktet er fremstillet i Schweiz af de bedst mulige materialer og byder på slidstyrke, driftssikkerhed og ergonomi i topklasse. Felco produkter er gartnernes foretrukne valg, og i vores optik ganske enkelt den bedste beskærersaks på markedet.

Vægt: 175 g
Længde: 20 cm

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Let og praktisk
  • Reservedelsgaranti  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06198
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

9. februar 2023 08.22

Bedømt af Gydde hyrup

Glad kunde

Super hurtig levering. Simpelthen lige den beskærersaks jeg har manglet, og ikke mindst til superpris. Har lige beskåret et par buske, den fungerer perfekt.

Fragt og levering