Felco beskæresaks nr. 17 er en kompakt professionel beskæresaks med drejehåndtag til venstrehåndede. Det praktiske drejehåndtag forbedrer komforten og gør beskæringsopgaven lettere. Drejehåndtaget bevæger sig om sin egen akse, så anstrengelsen fordeles ud over alle håndens muskler, når du arbejder. Det reducerer den skærekraft, du har behov for med 30 %.

Felco 17 er en kraftfuldt og ergonomisk designet enhåndsbeskæresaks, der yder sit bedste, når den tackler krævende intensive beskæringsopgaver og er perfekt til dem, der vil maksimere skærestyrken med minimal anstrengelse. Alle dele på Felco 17 kan udskiftes og saksen kan let skilles og vedligeholdes. 

Saksen er fremstillet i Schweiz af de bedst tænkelige materialer og byder på driftssikkerhed, slidstyrke og ergonomi i høj klasse. Felco er gartnernes foretrukne valg, og efter vores mening den absolut bedste beskærersaks på markedet

Længde er 20 cm. og vægt på 265 gram.

Læs også: Plukke og trimmesakse 
Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Klinge i hærdet stål 
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06238
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering