Professionel kvalitet fra Felco. Felco 19 er en sammensætning af Felco 8 og en 1 liters forstøver, der er bundet sammen af en slange. Forstøverens funktion er at desinficere beskæresaksen hver gang du klipper, så saksen ikke slæber rundt på eventuelle sygdomme, der kan være skadelige for dine vin, roser eller blomster. 

Felco 8 beskæresaksen har en saftrille der forhindrer skorpedannelse på klingen, der gør skæreeffektiviteten bedre og samtidigt forhindrer breddelsen af sygdomme. 

Det er muligt at sætte forstøveren fast i dit bælte, så du har begge hænder fri under beskæringen. Felco 8 passer bedst til folk med større hænder.

Beskæresaksen vejer 340 g og har en længde på 21 cm. 

Forstøveren kan indeholde 1 L væske. Bemærk at der ikke medfølger desinficerende middel med til produktet.

Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Professionel beskæresaks med forstøver
  • Saftrille der forhindrer skorpedannelse
  • Livstidsgaranti*
  • Til større hænder
  • Bæltespænde til forstøver

Specifikationer
Varenummer: SN6244
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Stor
Længde: 201-250 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering