Beskæringspakke bestående af Felco 2 og Felco 701 handsker. Felco 2 er en professionel beskæringssaks med en høj ydeevne. Her er tale om en prisvindende beskæresaks, som er fremstillet i Schweiz. Alle dele på Felco 2 kan udskiftes og saksen kan let skilles ad og vedligeholdes.   

Felco 701 beskæringshandske er en let beskæringshandske fra Felco. Handsken er imprægneret med nitril ved fingrene og ved håndfladen, som er med til at sikre et fantastisk greb og en god modstandsevne. Beskæringshandsken er egnet til præcise beskæringsopgaver, som anlægsgartnere, vinavlere og frugtavlere skal udføre.

Felco er gartnernes foretrukne valg, og efter vores mening det absolut bedste på markedet indenfor beskæring og tilbehør.

Værd at vide om produktet

  • Sampak med saks og handsker
  • Velegnet til større hænder
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN05331-1-1
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Stor
Længde: 201-250 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering