Din nye bedste ven i haven! Felco 200A-60 har en længde på 60 cm, og er den største model i 200A serien. Grensaksen er produceret i aluminium, og håndtagene er polstret og glidsikre, så du altid har et komfortabelt og sikkert greb om saksen.

Ambolts-klingen er designet så du får den mest effektive beskæring. Klingen er ultraskarp og kan skære i grene med en diameter på op til 35 mm. Den sikrer desuden at træet forbliver lige under beskæringen.

Selvom grensaksen består af kraftige materialer, så vejer saksen kun 785 g, hvilket giver dig en let og håndterbar grensaks med høj ydeevne. Du kan også finde modellen i størrelserne 40 og 50 cm.

Felco 200A-60 er fremstillet af 100 % vedvarende energi, er ftalatfrit og du har mulighed for at udskifte alle delene på saksen.

Værd at vide om produktet

  • Kraftig grensaks i Felco kvalitet
  • Fremstillet af aluminium
  • Polstrede og glidsikre håndtag
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN6367
Mærke: Felco
Hånd: Begge
Håndstørrelse: Alle
Længde: 400-600 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering