Grensaksen fra Felco er deres 221 model og er 80 cm lang, hvor du let kan indstille skærehovedet, så du får et lettere og mere præcist snit. Klingen har den nyeste klingegeometri, der gør at saksen har bedre mulighed for indtrængning i hårdt træ. 

Felco produkterne er kendetegnet ved at have komfort højt på listen. Derfor er grensaksen også med støddæmpere, så du ikke belaster dine muskler og led når der skæres med saksen. Derudover er håndtagene produceret i gummi der øger håndteringskomforten, så du altid har et godt og sikkert greb når du skærer.  

Produktet vejer 1,26 kg og er fatalatfri.

Du kan læse mere om Felco 221-80 grensaks lige her:

Felco 703 beskæringshandske er fremstillet af kvalitetslæder, der sikrer dig en komfortabel og sikker beskæring i haven. Handsken kan bruges til de mere krævende beskæringsopgaver, hvor der kræves maksimal beskyttelse.

Handsken er modstandsdygtig overfor alle Felco produkterne og modstår perforering og mindre fysiske skader, der kan ske under beskæringen.

Længden måles fra spidsen af til din midterfinger og ned til starten af din håndflade.

Small – 180 mm
Medium – 190 mm
Large – 200 mm
Xtra-large – 210 mm

Du kan læse mere om Felco 703 læderhandsken lige her:

Værd at vide om produktet

  • Sampak med grensaks og læderhandsker
  • Velegnet til større hænder
  • Hylster i kraftigt læder
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN6138-1
Mærke: Felco
Hånd: Begge
Håndstørrelse: Alle
Længde: 801-1000 mm
Skærediameter: 41-60 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering