Felco 250-57 hækkesaks - 57 cm. Hækkesaksen fra Felco kan blive din nye foretrukne makker, når haven skal trimmes. Saksen kan bruges til at trimme hække og buske, så haven altid står pænt og skarpt.

Saksen kan bruges til helt almindelig trimning af hække og buskads. Den kan også bruges til mere professionelle opgaver, hvor den er god at bruge til at lave vinkler og skabe en ensartet eller geometrisk form. Den er også nyttig til topiary-kunst.   

Knivene på Felco 250-57 er af den højeste kvalitet. Klingerne er udført i hærdet stål, som er præcisionsslebne og har et 13 graders vinkel skærehoved. Håndtagene er med en skridsikker gummibelægning, der giver en god komfort og sikrer at du har et godt greb om saksen. Støddæmperne er med til at beskytte dine arme og håndled, så du ikke får ondt når du beskærer i længere tid.  

De forkromede knive forhindrer hærdet stål i at ruste, så du har et langtidsholdbart produkt. Hækkesaksens vægt er ca. 1 kg og er et uundværligt værktøj for alle der ønsker deres hække og buske til at stå skrapt.  

Felco er et bæredygtigt produkt med mulighed for udskiftning af alle dele, fremstillet i Schweiz med anvendelse af 100% vedvarende energi, samt ftalatfri.

Værd at vide om produktet

  • Solid hækkesaks i Felco kvalitet
  • Fremstillet af aluminium
  • Polstrede og glidsikre håndtag
  • 100% phthalatfri
Specifikationer
Varenummer: SN6293
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

4 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

100%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

17. april 2023 07.12

Bedømt af ellen lundsgaard

Anmeldelse

I forhold til Felcos andre produkter synes jeg saksen er noget tung grænsende til klodset - når man nu er en lille dame. Er LIDT skuffet, men vænner mig forhåbentlig til den.

Fragt og levering