Felco 290 er en kraftfuld stangsaks (også kaldet teleskopsaks), med fokus på præcision og effektivitet. Med en klippediameter på 30 mm og en klinge i hærdet kulstofstål af høj kvalitet, sikrer den nøjagtige og rene snit. Stangsaksen kan forlænges op til 2,67 m, hvilket er nyttigt for opgaver, der kræver ekstra rækkevidde.

Stangsaksen er bygget af materialer som aluminium, polykarbonat og kulfiber, hvilket gør den pålidelig og holdbar. Uanset om du har komplekse beskæringsprojekter eller krævende opgaver, er Felco 290 designet til at håndtere dem med præcision og lethed. Stangsaksen drives af et kraftigt Dyneema® professionelt træktov, der ikke knækker

Med denne stangsaks er du klar til at udføre beskæringsopgaver med nøjagtighed og effektivitet, hvilket giver dig et kvalitetsprodukt som du kan have gennem mange år. 

Værd at vide om produktet

  • Høj kvalitet - fremstillet i Italien
  • Klinge med non-stick-belægning
  • Med forlængelse på op til 2,67 m
  • Ergonomisk håndtag - optimal komfort
Specifikationer
Varenummer: SN0290
Mærke: Felco
Hånd: Begge
Håndstørrelse: Alle
Længde: 1001-2000 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering