Kvalitetssaks til beskæring af blomster, frugter og små grene. Felco 300 blomstersaks er en let beskærersaks der er velegnet til klipning af blomsterbuketter, eller til udtynding i havestuen og drivhuset. Felco 300 Blomstersaksen er udstyret med et skærehoved, der er ideelt udformet til et rent snit. Saksen gør det muligt at lave præcise og rene snit, selv på hårde stængler. Felco 300 er en plukke- og trimmesaks i særklasse. Det ergonomiske håndtagsdesign betyder, at både små og store hænder kan give enhver beskæringsopgave grænseløs manøvredygtighed. Det rustfrie stålskærehoved resulterer i lang levetid og exceptionelle rene snit.

Felco 300 blomstersaks er af samme høje kvalitet som alt andet beskærerværktøj fra schweiziske Felco. Saksen er let at have med sig i en lomme, eller have liggende i en vindueskarm. Skæret vedligeholdes ved at saksen jævnligt rengøres med en fugtig klud, og efterfølgende olieres let. Klipper op til 10 mm. 

Felco er gartnernes foretrukne valg, og efter vores mening den absolut bedste beskærersaks på markedet

Specifikationer

Vægt: 125 g
Længde: 19 cm
Klipper op til 10 mm


Læs mere om plukke og trimmesakse 


Værd at vide om produktet

  • Blomstersaks i topkvalitet
  • Reservedelsgaranti  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06267
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

4.67 af 5 bedømmelser

(3 kundeanmeldelser)

67%

33%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

19. juli 2023 07.32

Bedømt af Maj-Britt Bergstrand

Blomstersaks

Super skarp letvægts (ca. 117g) blomstersaks. God pris.

25. juli 2023 08.26

Bedømt af Reima

Kvalitet

Jeg har bare savnet min, som blev væk,, og endelig igen fået fat i et, super skarp og kvalitet, andet kan man vel ikke forvente af en Felco, Den er nem at rengøre efter brug og undervejs ved klipninger, nu skal jeg bare sørge for at den ikke forsvinder igen :-)

26. oktober 2021 08.22

Bedømt af Mariane Rasmussen

Pensionist

Let og dejlig at arbejde med

Fragt og levering