Felco 31 er en meget solid og kraftig ambolts beskæresaks der kan klare større beskæringsopgaver. Beskæresaksen kan let skære gennem både dødt, hårdt eller træ der er meget saftrigt. Den ekstremt skarpe lige skæreklinge er affaset på begge sider og er de rigtige grej til at foretage store snit.

Saksen kan benyttes af både højre- og venstrehåndet, hvor du er sikret et godt greb med de polstrede og glidsikre håndtag. Du kan let indstille skærehovedet, så du får det ønskede snit. Felco 31 er fremstillet af varmsmedet aluminium, hvilket betegner dens kraftige kvalitet og holdbarhed.  

Saksen har en lås der gør det sikkert at transportere og opbevare saksen under og efter brug.

Beskæresaksen vejer 225 g og har en længde på 21 cm. Det er muligt at udskifte delene på Felco 31. Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Meget kraftig amboltssaks 
  • Skæreklinge affaset på begge sider 
  • Livstidsgaranti*
  • Til både højre og venstre hånd 
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN6245
Mærke: Felco
Hånd: Begge
Håndstørrelse: Stor
Længde: 201-250 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering