Felco 4 er en beskæresaks i høj kvalitet, der er særligt velegnet til folk med større hænder. Saksen har et ergonomisk håndtag, en skarp ambolts-klinge og kan med kraftfuld præcision klare selv store grene og levere et rent snit. 

Felco 4 er fremstillet med et hårdfør letvægtshåndtag i varmsmedet aluminium. Skær og modskær er fremstillet af hærdet stål, hvilket sikrer skarphed og meget lang holdbarhed.

Felco 4 saksen er specifikt designet til at give dig øget klippemomentum og den ekstra skærestyrke, der skal til så du kan beskære grene op til 25 mm. Alle dele på Felco 4 beskæresaksen - fra klingen, fjederen og skrue - er udskiftelige.

Felco er gartnernes foretrukne valg, og efter vores mening den absolut bedste beskærersaks på markedet. Læs også: Beskæresaks

Vægt: 220 g
Længde: 21 cm

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Velegnet til større hænder
  • Livstidsgaranti* 
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06205
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering