Felco 4C & H beskæresaks er baseret på den populære Felco 4 og er specialdesignet til beskæring af roser og andre blomster med hårde stængler. Felco 4C og H har to syntetiske kæber fastgjort til over- og underklingen. Denne unikke holdefunktion holder blomsterstilken sikkert på plads mens der skæres. Derved undgås skade på blomsterne ved blomsterplukning og beskæring. To åbningspositioner giver små eller store snit.

Felco 4C & H er fremstillet med et hårdført letvægtshåndtag i varmsmedet aluminium. Skær og modskær er fremstillet af hærdet stål, som sikrer skarphed og lang holdbarhed samt et rent og præcist snit. Felco er gartnernes foretrukne valg, og efter vores mening den absolut bedste beskærersaks på markedet.

Alle dele på Felco 4C & H er udskiftelige.

Vægt: 230 g
Længde: 21 cm

Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet
  • Klinge i hærdet stål 
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06246
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

30. april 2024 06.09

Bedømt af Rasmus Toft

Den bedste rosensaks jeg har

Simpelthen en skøn saks til roser!! Den laver et meget rent snit og "maser" ikke stænglen. JEg kan arbejde længe med den uden at få ondt i håndleddet.

Fragt og levering