Brugervenlig Felco lommekniv med tre funktioner - en uundværlig følgesvend i naturen, på jagt, på gården eller på fisketuren!

Knivens blad er i rustfrit stål og kan sikres i åben position med tryk på korset på siden. Knivens blad har en indhak, så det er let at åbne kniven, uanset om du bruger venstre eller højre hånd. Desuden er kniven kompakt i sin udformning, har nitter i stål og en berøringsflade i "soft touch" materiale, der er rigtig god til at modstår ridser. 

Her er tale om en meget hårdfør no-nonse lommekniv, der kan holde til rigtig meget. Skulle du eksempelvis have glemt at tage kniven op af bukserne inden de er kommet i vaskemaskinen, så kan kniven let tåle at blive vasket med op til 80°C. 

Specifikationer

Kniv, sikkerhedslås, pincet
Knivblad: 75 mm 
Sikkerhedsblokering af bladet 
Pincet med skråkant
100% ftalatfri

Vægt: 60g
Dimension: 9.5 cm

Værd at vide om produktet

  • Kvalitetskniv med 3 fuktioner 
  • Soft touch belægning 
  • Sikkerhedsblokering af blad 
  • 100% ftalatfri
Specifikationer
Varenummer: SN06170
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering