Felco 621 er en solid grensav, der giver effektiv skærestyrke ved minimal kraft. Den let koniske klingeform og optimerede tandstilling forhindrer, at saven sidder fast i træet og giver et rent snit i helt op til 150 mm tykke grene. Savens stålklinge er varmebehandlet og hårdtforkromet, hvilket giver tænderne en meget hård hærdning og lang holdbarhed.

Grebet er udført af slagfast kunststof med non-slip coating, som sikrer et godt greb på saven, selv under fugtige forhold. Med Felco 621 medfølger et hylster som kan fastgøres i bæltet, så du altid har saven lige ved hånden. Alle dele på Felco 621 er udskiftelige.

Produktinformation:

Vægt: 305 g
Længde: 42 cm
Diameter: 8 cm
Snit op til 150 mm tykke grene

Værd at vide om produktet

  • Solid grensav i Felco kvalitet
  • Fremstillet af aluminium
  • Polstrede og glidsikre håndtag
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN06266
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering