Felco 640 er en robust grensav som er designet med 27 cm lang krum savklinge, der gør oversavning af tykke og svært tilgængelige grene lettere. Felco 640 er en såkaldt træksav, der betyder, at der saves, når du trækker saven til dig. Dette er specielt nyttigt når der beskæres høje træer, og gør desuden, at saven ikke sidder fast i savsporet.

Produktet kan sikkert og nemt opbevares i det medfølgende hylster, der kan fastgøres til dit ben takket være et innovativt låsesystem og medfølgende benstrop. Grebet er udført af slagfast kunststof med non-slip coating, der sikrer et godt greb på saven, selv under fugtige forhold.

Alle dele på Felco 640 er udskiftelige.

Specifikationer

Vægt: 365 g 
Længde 44 cm
27 cm lang krum savklinge

Læs også: beskæring af træer 


Værd at vide om produktet

  • Slagfast greb med non-slip coating
  • Hylster med smart låsesystem
  • Reservedelsgaranti 
  • 100% phthalatfri
Specifikationer
Varenummer: SN06263
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

8. december 2022 08.03

Bedømt af Frank Lorentzen

super kvalitet

hurtig levering og en sav af super kvalitet

Fragt og levering