Felco 682 stangsav (teleskopsav) er kendetegnet ved dens lette design, ekstraordinære effektivitet og enestående holdbarhed. Disse kvaliteter giver dig et pålidelig og stærkt produkt, så du kan beskære grene i en højere, højde end en almindelig sav, uden besvær. Teleskops funktion fra 2,07-3,4 meter.

Stangsaven er fremstillet i solide materialer, hvilket minimerer savens træthed og øger komforten. Den lette konstruktion er kombineret med en effektivitet, der sikrer en hurtig og præcis beskæring, hvilket gør at du nemt kan beskære grene i højden over en længere periode uden at du får ondt i kroppen.

Stangsaven er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, hvilket er med til at sikre dig et kvalitetsprodukt, der kan holde i mange år. Der medfølger hylster til klingen samt umbrakonøgle for af- og påmontering af klingen. (nøglen findes i lommen på siden af hylsteret til klingen). 

1x Felco 630/3 klinge medfølger.

Værd at vide om produktet

  • Teleskops funktion fra 2,07-3,4 meter.
  • Vægt 1200 gram
  • Tændernes udformning minimerer blokering
Specifikationer
Varenummer: SN0682
Mærke: Felco
Bladlængde: 300-400 mm
Hånd: Begge
Håndstørrelse: Alle
Længde: 2001-3000 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering