Felco 684 stangsav, også kaldet teleskopsav, er kendtegnet for sit lette design, effektivitet og holdbarhed. Disse egenskaber giver dig et pålideligt værktøj til nem beskæring af grene i højden.

Stangsaven er designet til at skulle være let, men samtidigt også solid, hvilket reducerer brugerens træthed og øger brugerkomforten. Med dens lette konstruktion gør den saven effektivit, og sikrer hurtig og præcis beskæring. Det gør det lettere at arbejde med beskæring af grene i højden, selv over længere perioder. 

Saven er lavet af materialer af højeste kvalitet, hvilket garanterer dig et langtidsholdbart produkt.

De ikke-pulshærdede tænder giver saven et blødere snit over lange afstande og kan slibes efter behov. Saven har ergonomisk håndtag med Felcos soft-touch-belægning for optimal komfort

Med Felco 684 får du et kvalitets værktøj til dine beskæringsopgaver i mange år fremover.

Produktdata

Rækkevidde: 2,3 - 6,4 m
Længde: 340 cm
Klinge: 390 mm
Vægt: 2,5 kg

Værd at vide om produktet

  • Kvalitetssav - udført i de bedste materialer
  • Soft-Touch håndtag
  • Stang med lang rækkevidde
Specifikationer
Varenummer: SN0684
Mærke: Felco
Bladlængde: 300-400 mm
Hånd: Begge
Håndstørrelse: Alle
Længde: 3001-4000 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering