Felco 7 er en fleksibel beskæresaks med drejehåndtag. Her er tale om en professionel beskæringssaks med  drejeligt håndtag, der reducerer den påkrævede anstrengelse, forbedrer din komfort og ganske enkelt gør beskæringsopgaven lettere. Drejehåndtaget bevæger sig sammen med din hånd om sin egen akse, så anstrengelsen fordeles ud over alle håndens muskler, når du arbejder. Det reducerer den skærekraft, du har behov for med 30 % og minimerer desuden træthed og vabler. Med det skråtstillede skærehoved føles saksen som en naturlig forlængelse af din hånd

Felco 7 er kraftfuldt og ergonomisk designe - særligt velegnet til store hænder. Saksen yder sit bedste, når den tackler krævende intensive beskæringsopgaver og er perfekt til dem, der vil maksimere skærestyrken med minimal anstrengelse.

Alle dele på Felco 7 kan udskiftes og grensaksen kan let skilles og vedligeholdes. Felco 7 er fleksibel, behagelig at arbejde med, og passer til alle typer beskæringsopgaver for både professionelle og private. 

Produktet er fremstillet i Schweiz af de bedst mulige materialer og byder på slidstyrke, driftssikkerhed og ergonomi i topklasse. Felco er gartnernes foretrukne valg, og ganske enkelt den bedste beskærersaks på markedet.

Felco er gartnernes foretrukne valg, og ganske enkelt den bedste beskærersaks på markedet.

Længde er 21 cm. og vægt på 290 gram.
Velegnet til større hænder.

Læs også vores artikel om beskæresakse

Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks med drejehåndtag
  • Klinge i hærdet stål 
  • Livstidsgaranti*  
  • 100% phthalatfri  
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06225
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Stor
Længde: 201-250 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

3 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

0%

100%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

25. juli 2023 13.49

Bedømt af Jan

Okay

Fin

Fragt og levering