Felco 702 Beskæringshandsker

Kraftig beskæringshandske fra Felco, der er udviklet til effektivt at beskytte hænderne under intensiv brug. Handskerne har læderforstærkninger ved håndfladen og fingrene, samt elementer i PVC hvilket sikrer et rigtigt godt greb. Håndryg er foret og udført i Spandex, der både er stræk- og åndbart. Dette gør handsken meget behagelig at have på, selv over længere tid af gangen. Beskæringshanskerne fra Felco er velegnede til beskæring inden for bl.a. vinavl, frugtavl og på planteskoler.

Handskerne beskytter hænderne mod mindre fysiske skader under beskæring. De kan bruges af både professionelle og privatpersoner, der ønsker en beskyttelse af høj kvalitet. Beskæringshandskerne tilpasser sig efter håndens morfologi og giver optimal komfort under alle slags beskæringer.

Find din størrelse:

Måles længden fra spidsen af din midterfinger og ned til starten af din håndflade.

Small - 180 mm
Medium - 190 mm
Large - 200 mm
X-large - 210 mm

Værd at vide om produktet

  • Meget kraftig og slidstærk 
  • Læderforstærkning på fingre og hånd 
  • Håndryg i Spandex 
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN05336
Mærke: Felco
Størrelse: Large, Medium, Small, XL

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering