Felco 703 beskæringshandske i kraftigt læder. Felco 703 beskæringshandske er fremstillet af kvalitetslæder, der sikrer dig en komfortabel og sikker beskæring i haven.

Handsken kan bruges til de mere krævende beskæringsopgaver, hvor der kræves maksimal beskyttelse. Handsken er modstandsdygtig overfor alle Felco produkterne og modstår perforering og mindre fysiske skader, der kan ske under beskæringen.

Læderhandsken har en elastik i bunden af handsken, der sikre en tættere pasform på håndleddet. Handskerne tilpasser sig efter din hånd over tid, så du får den bedste komfort når du skal ud og beskære.

Beskæringshandsken kan bruges af professionelle og privatpersoner, der ønsker den bedste kvalitet indenfor beskyttelse.  

Find din størrelse:

Længden måles fra spidsen af til din midterfinger og ned til starten af din håndflade.

Small – 180 mm
Medium – 190 mm
Large – 200 mm
Xtra-large – 210 mm

Felco er gartnernes foretrukne valg og efter vores mening det absolut bedste på markedet indenfor beskæring og tilbehør. 

Værd at vide om produktet

  • Meget kraftig og slidstærk 
  • Kernelæder for maksimal holdbarhed
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN5339
Mærke: Felco
Størrelse: Large, Medium, Small, XL

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering