Felco beskæresaks nr. 8 er en beskæresaks i højeste kvalitet. Her er tale om en professionel beskæringssaks med skråtstillet skærehoved, der gør at saksen føles en naturlig forlængelse af din hånd. Det gør dig mere effektiv, når du bevæger dig fra den ene beskæringsopgave til den anden.

Alle dele på Felco 8 kan udskiftes og saksen kan let skilles ad og vedligeholdes. Felco 8 grensaksen er fleksibel, behagelig at arbejde med, og passer til alle typer beskæringsopgaver for professionelle og private. Her er slidstyrke, driftssikkerhed og ergonomi i højsædet og præcisionsindstillingsmekanismen gør det muligt at indstille skærehovedet efter dit specifikke behov.

Felco 8 er fremstillet i Schweiz af de bedst mulige materialer og byder på livslang arbejdsglæde. Felco er gartnernes foretrukne valg, og den bedste beskærersaks på markedet. 

Felco er gartnernes foretrukne valg, og efter vores mening den absolut bedste beskærersaks på markedet. Længde er 21 cm. og vægt på 245 gram.

Læs også: Beskæresaks


Værd at vide om produktet

  • Beskæresaks i topkvalitet 
  • Skråtstillet skærehoved
  • Livstidsgaranti*
  • 100% phthalatfri
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06230
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering