Felco beskæresaks nr. 9 er en prisvindende venstrehånds beskæresaks i højeste kvalitet. Her er tale om en beskæringssaks, hvor slidstyrke, driftssikkerhed og god ergonomi er i fokus. Alle dele på Felco 9 kan udskiftes og saksen kan let skilles ad og vedligeholdes. Det skråtstillede skærehoved og støddæmperne af gummi letter belastning af dine håndled og gør beskæringsopgaver behagelige og effektive. Saksen er velegnet til en stor hånd.

Felco 9 venstrehåndssaks er fleksibel, behagelig at arbejde med, og passer til alle typer beskæringsopgaver for både professionelle og private. Felco 9 er fremstillet i Schweiz og byder på livslang arbejdsglæde.

Felco er gartnernes foretrukne valg, og ganske enkelt den bedste beskærersaks på markedet.

Længde er 21 cm. og vægt på 245 gram.

Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Venstrehånds beskæresaks i topkvalitet 
  • Velegnet til større hænder 
  • Livstidsgaranti*
  • Støddæmperne af gummi 
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN06235
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering