Felco 904 er en letvægts slibesten / slibeværktøj der gør, at du hurtigt kan udbedre mindre skader og genopfriske den skarpe æg, hvis dit Felco værktøj er blevet sløv på grund af for mange beskæringer.

Slibestenen er robust nok til at du kan medbringe den overalt, og den giver dit blad et professionelt knivskarp æg med få strøg. Med Felco 904 kan du slibe dine redskaber hurtigt og nøjagtigt uden behov for vand eller olie. 

Felco 904 er en professionel, robust og effektiv slibesten, der giver dig ultimativ, letvægts brugervenlighed i din lomme. Slibestenen har et stærkt, smedet aluminiumshåndtag og en bred slibeflade i stærkt wolframcarbid. Du kan både slibe beskæresakse, klinger samt større køkkenknive med minimal anstrengelse. Den nederste del af slibestenens håndtag er afsluttet med oplukker og en ring, der gør det praktisk at bære slibestenen i en kæde eller en snor.
 
Vægt: 60 g
Længde: 13,5 cm

Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Hurtigt og nøjagtigt slibning 
  • Ingen behov for vand eller olie
  • Originale Felco kvalitet
Specifikationer
Varenummer: SN05502
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering