Læderetui der passer til alle Felco beskæresakse. Felco 910 beskærersaks hylster er fremstillet af meget kraftigt læder og passer til alle typer Felco beskærersakse. Hylsteret kan monteres i bæltet, eller i bukselinningen ved hjælp af metalklemmen på bagsiden af hylsteret. Læderhylsteret er udført i Felcos høje kvalitet, er randsyet hele vejen rundt og forstærket med nitter på de mest udsatte steder. 

Bemærk at når du tager læderhylsteret i brug første gang vil den føles meget stramt. Det vil ændre sig med tiden, da læderet ved brug vil tilpasse sig formen på beskærersaksen. Felco 910 passer perfekt til alle Felco beskæresakse.

Mål: ca. 23,5 cm (Længde)
Materiale: 100 % læder

Læs også: Plukke og trimmesakse
 Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Kraftigt kernelæder
  • Forlæng levetiden af din beskæresaks  
  • Fremstillet i Schweiz

Specifikationer
Varenummer: SN05505
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

10. juli 2023 07.47

Bedømt af Jørgen Frahm Clausen

Felco

Rigtig godt tilfreds

30. april 2024 06.07

Bedømt af Rasmus Toft

Solid og praktisk

Har den med i bæltet hver gang jeg er i haven. Passer også til andre sakse end Felco

Fragt og levering