Felco 980 er en vedligeholdelsesspray, der bruges til at vedligeholde dine Felco beskæresakse, grensakse og kabel-cuttere. Felco 980 afhjælper rust, støv og saftrester. Sprayen renser, smører og beskytter effektivt skærehovedet, så du kan stole på dit Felco-værktøjs vedvarende ydeevne.

Nødvendigheden af at smøre og beskytte dit redskab har typisk ikke første-prioritet når du er i haven. Derfor et Felco 980 hurtig og praktisk at have ved hånden til løbende vedligeholdelse.

Felco 980 er en VOC-fri spray, der effektivt fjerner saft og støv og hvad der ellers har klæbet sig fast på din skæresaks. Perfekt til at vedligeholde både beskæresakse, grensakse og kabel-cuttere. Renser, smører og beskytter skærehovedet mod rust, og helt fri for flygtige organiske forbindelser (VOC)

Vægt: 75 g

Værd at vide om produktet

  • Originale Felco reservedele
  • Forlæng levetiden af din beskæresaks
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN5790
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering