Felco 990 er vedligeholdelsesfedt til brug på Felco’s produkter, der reducerer slitage og beskytter mod vand. Felco 990 er en syntetisk, biologisk nedbrydelige lithium/calcium-baserede fedt hjælper til at bevare en høj skærekvalitet. Når du bruger Felco 990 mellem over- og underklingen på dit værktøj – som altid er i kontakt med hinanden – holder fedtet området velsmurt og reducerer slid.

Felco 990 er fremstillet i Schweiz uden brug af flygtige organiske forbindelser (VOC)

Sådan gør du:

Kom Felco 990 Fedt ind i fedtlommen mellem overklingen og underklingen på din beskæresaks eller grensaks (de to dele der altid er i kontakt med hinanden). Herefter vil du kunne udføre en ren skæring og være sikker på, at din beskæresaks er velsmurt med dette højeffektive, vandskyende fedt. 

Vægt: 30 g

Læs også: Plukke og trimmesakse 

Værd at vide om produktet

  • Originale Felco reservedele
  • Forlæng levetiden af din beskæresaks
  • Fremstillet i Schweiz
Specifikationer
Varenummer: SN05793
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

26. december 2023 16.28

Bedømt af Werner Brätigam

990

Bare god!

Fragt og levering