Fliseimprægnering i den populære klar-til-brug version. Du skal blot hælde produktet over i en havesprøjte og sprøjte den direkte på betonfliserne. Med Fliseimprægnering beskytter du dine fliser mod nye belægninger og alger og styrker flisernes overflade mod slid og brug. Derfor kan den flotte terrasse, indkørsel eller sti holde sig pæn i mange flere år.

Inden brug af vores fliseimprægnering, anbefaler vi først at rense fliserne med Bollerup Jensen Fliserens, da dette giver et flottere resultat. 
Undgå at produktet kommer på glas og metal, samt overflader der ikke kan suge produktet. Skulle uheldet være ude, skal de berørte områder hurtigt afvaskes med varmt vand. 

Fliser der er behandlet med algebekæmpelsesmiddel skal skylles grundigt før du behandler med Bollerup Jensen Fliseimprægnering klar-til-brug. Fliserne kan betrædes efter ca. en time. Det er vigtigt, at fliserne ikke udsættes for regn og vand de første 12-24 timer. Når du har givet dine fliser imprægnering, vil fliserne synes mørkere i 4-6 uger, inden fliserne igen får deres egen farve. I sjældne tilfælde kan hvidudtræk forekomme på alle former for beton og betonfliser.

Brugsanvisning:

  • Rens først fliserne grundigt med Bollerup Jensen Fliserens, så der ikke er rester af belægninger og snavs på fliserne. Fliserne skal være helt tørre, før fliseimprægneringen påføres.
  • Fliseimprægnering klar-til-brug rækker helt op til 50 m2 – afhængig af flisernes sugeevne.
  • Fliseimprægneringen påføres med en havesprøjte eller lignende. Ligger der for meget imprægnering i pytter/søer, fordeles disse med en kost eller pensel. Ønskes en større effekt, kan fliserne imprægneres to gange. Vi anbefaler, at du venter 24 timer inden anden behandling gives.
  • Foretag altid prøveopstrøg for at kontrolere overfladen og produktets forenelighed.

Indeholder:

5 liter fliseimprægnering klar til brug.
Silikat 5-15%

Godt at vide:

Skyl alt anvendt udstyr grundigt med varmt vand efter brug. Produktet må ikke udledes til kloak. Opbevares utilgængeligt for børn.

Værd at vide om produktet

  • Svanemærket fliseimprægnering
  • Naturlige råvarer - meget effektiv
  • Emballage i genbrugsplast
  • Fremstillet i Danmark
Specifikationer
Varenummer: BJ7660-5L
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 2,5 L, 5 L
Variant: 2,5 liter, 5 liter

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

26. april 2024 06.51

Bedømt af Carsten

God imprægnering

Godt produkt der et let at påføre - og ikke mindst et godt, miljøvenligt alternativ hvilket er vigtigt for mig

Fragt og levering