Ønsker du at få flotte lyse betonfliser så er det Bollerup Jensens lyse fliseimprægnering du skal anvende. Fliseimprægnering Lys er klar til brug lige fra dunken, og så snart du bruger produktet kan du se resultatet. Fliserne bliver betydeligt lysere, og ønsker du endnu lysere betonfliser, er det muligt at give fliserne flere behandlinger.

Fliseimprægnering Lys er effektiv og lige så nem at bruge, som den almindelige Bollerup Jensen fliseimprægnering. Vi anbefaler, at fliserne først renses grundigt med Bollerup Jensen Fliserens for at opnå det flotteste resultat.

Brugsanvisning:

  1. Fliseimprægnering Lys er klar til brug med det samme.
  2. Rens fliserne grundigt med Bollerup Jensen Fliserens, så der ikke er rester af belægninger og snavs på fliserne. Før Fliseimprægnering lys klar-til-brug påføres skal fliserne skal være helt tørre.
  3. Fliseimprægneringen rækker til 15 m2 – afhængig af flisernes sugeevne.
  4. Fliseimprægneringen påføres med en havesprøjte eller lignende. Ligger der for meget imprægnering i pytter/søer, fordeles disse med en kost eller pensel. Resultatet kan ses med det samme.
  5. Ønskes en hvidere flise, anbefales der, at der ventes 24 timer, inden næste behandling gives med Fliseimprægnering Lys klar-til-brug.
  6. Foretag altid prøveopstrøg for at kontrolere overfladen og produktets forenelighed.

Indhold

2,5 liter fliseimprægnering klar til brug.
Silikat <30%
Titandioxid

Godt at vide

Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå at produktet kommer på glas og metal, samt overflader der ikke kan suge produktet. Er uheldet ude, skal områderne hurtigt afvaskes med varmt vand.

Behandlede fliser med algebekæmpelsesmiddel bør skylles grundig før behandling med Bollerup Jensen Fliseimprægnering Lys klar-til-brug. Efter ca. en time kan fliserne betrædes. Det er vigtigt, at fliserne ikke udsættes for regn og vand de første 12-24 timer. 

Anvendt udstyr skylles grundigt med varmt vand efter brug. Produktet må ikke udledes til kloak. Tom emballage og produktrester, skal afleveres til den kommunale affaldsordning for farligt affald.

Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Ved kontakt med huden: Vaskes der med rigeligt vand og sæbe. Ved kontakt med øjnene: Skylles der forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. Bær beskyttelseshandsker/øjenbeskyttelse. Ved ubehag søg lægehjælp.

Værd at vide om produktet

  • Gør fliserne flotte og lyse
  • Svanemærket - naturlige råvarer 
  • Emballage i genbrugsplast 
  • Fremstillet i Danmark
Specifikationer
Varenummer: BJ7662-2,5L
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 2,5 L

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering