Dette foderhus bliver næsten en helt skulptur i haven. Fuglehuset er lavet i Onyx og klart akrylglas.

Foderautomaten Onyx fra GardenLife er nydesign og den bliver ekstra dekorativ, når der sidder en musvit, rødkælk eller gråspurv og nyder sin fuglefoder. Foderet er sikkert gemt bag klart akrylglas, og bliver derfor ikke udsat for regn og sne. Med glas på begge sider, kan du også følge med i hvornår, der skal fyldes op igen.

Her er lige tre små råd til fodring af fugle:  • Det er bedre at du fodrer lidt men ofte - husk dog at det er bedst at fodre om morgenen, så fuglene kan starte med at tanke energi
  • Foderpladsen og området under skal rengøres, gerne en gang om ugen. Hvis vinteren er mild har virus og bakterier nemt ved at spredes.
  • Hæng eller sæt fugleburet tæt på buske eller krat, hvor fuglene kan søge ly for vind og vejr samt sultne rovdyr, men dog heller ikke så tæt at f.eks. katten har let spil.
Specifikationer
Varenummer: GL123300
Mærke: Gardenlife

Om Gardenlife

Gardenlife er produkter til haveglæde og blev etableret i 2001. Gardenlife har et stort udvalg af produkter til haven og er hurtigt blevet førstevalg blandt danskere, der ønsker at sætte præg på haven med de mange spændende produkter. Med Gardenlife's store udvalg finder du helt sikkert det rigtige for dig.


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering