Denne stålfoderautomat er en fantastisk løsning til dig der ønsker at fodre dine fugle, men samtidigt også gerne vil betragte dem. Foderautomaten er beregnet til at fylde op med nødder, hvor der er en plade i bunden, hvor fuglene kan stå på imens de spiser af nødderne.

Der kan være 250 g nødder i beholderen, hvilke vil sige at der burde være rigeligt med foder til fuglene, så du ikke skal stå udenfor og fylde op med foder hver dag. 

Foderautomaten kan fastgøres ved hjælp af metalringen, som er placeret i toppen af foderautomaten, der gør det muligt for dig at kunne placere automaten i grene eller hvor det ellers ønskes. Det er nemt og hurtigt at fylde foderautomaten med nødder ved, at løfte låget på automaten.

Værd at vide om produktet

  • Enkelt og flot foderautomat 
  • Til ophængning
  • Udført i pulverlakeret stål
Specifikationer
Varenummer: TP889350
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

27. marts 2023 09.24

Bedømt af Susanne

foderautomat

rigtig glad for mine 3 foderautomater til nødder. håber ikke agernet bider dem over.

Fragt og levering