Giv fuglene flere spisesteder og du kan servere de forskellige fodervarianter hvert sit sted.

Det er en fordel at kunne dele fodervarianter op til hvert sit fodersted, da det bl.a. giver mindre spild og færre konflikter mellem de forskellige fuglearter. Hvis en fugl ikke kan lide en slags korn, vipper den blot varianten ud over kanten, og følger man et foderbræt, kan man se, at det faktisk går rigtig stærkt med at smide mad ud over kanten. Det der ryger ned på jorden er oftest spild eller man foder fugle og dyr, man absolut ikke er interesseret i at have, som f.eks. rotter, skader, duer osv.

Med disse solide billige modeller får du en lille serie fra GardenLife med tre varianter, 125317 til nødder, 125319 til mejsekugler og så denne model til frø.

Se prisen, det er billigt også at købe alle tre varianter. Jeg er sikker på, fuglene vil kvidre lidt ekstra uden for dit vindue.

Specifikationer
Varenummer: GL125318
Mærke: Gardenlife

Om Gardenlife

Gardenlife er produkter til haveglæde og blev etableret i 2001. Gardenlife har et stort udvalg af produkter til haven og er hurtigt blevet førstevalg blandt danskere, der ønsker at sætte præg på haven med de mange spændende produkter. Med Gardenlife's store udvalg finder du helt sikkert det rigtige for dig.


4.67 af 5 bedømmelser

(3 kundeanmeldelser)

67%

33%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

12. juni 2019 12.23

Bedømt af connie

(ingen kommentar)

(ingen kommentar)

28. juni 2020 14.34

Bedømt af Kirsten Jensen

Foderautomat

Denne foderautomat virker rigtigt fint. Fuglene fandt den hurtigt

13. marts 2023 08.30

Bedømt af Inge

Nem at betjene

Fin automat og godt at den er klar så man kan se når den trænger til opfyldning og frøene bliver ikke våde.

Fragt og levering