GardenLife foderhus Dome Oak Wood er et luksusfuglehus, som kan glæde både fuglene og dig.

Foderhuset er lavet i oliebehandlet egetræ med et tag af sort pulverlakeret stål. En ring holder fuglefoderet inde på brættet, så det kan holdes tørt. Den ret lave indgangshøjde, vil holde de fleste store fugle væk fra foderbordet.

Med en diameter på 35 cm, får du et stort foderbord, hvor der både kan være korn, nødder og frugt. Prøv at ligge det i forskellige stakke, så det er skilt ad. Fuglene ved nemlig præcis, hvad de vil have, og det de ikke vil have, ryger ud over kanten og ned på jorden.

Man kan sagtens fodre fugle hele året, men i frosttider og dage med sne, er det vigtigt at fuglene får mad. Det vigtigste tidspunkt er om morgenen, så de ikke skal bruge en masse energi, på at lede efter maden.

Leveres uden stander.

Stander 127732 passer til dette foderbræt.


Specifikationer
Varenummer: GL121516
Mærke: Gardenlife
Farve: Egetræ

Om Gardenlife

Gardenlife er produkter til haveglæde og blev etableret i 2001. Gardenlife har et stort udvalg af produkter til haven og er hurtigt blevet førstevalg blandt danskere, der ønsker at sætte præg på haven med de mange spændende produkter. Med Gardenlife's store udvalg finder du helt sikkert det rigtige for dig.


5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

20. november 2020 09.58

Bedømt af helle grethe sharma

foderhus

meget lækkert

Fragt og levering