Foderhus med silo - det er bare nemt !

Denne model Foderhus Vejers fra GardenLife, gør det nemmere for dig og bedre for fuglene. Modellen er magen til foderhus Blåvand, men blot sortmalet. Du skal ikke fylde op så tit, og fuglene får løbende tørt foder.

Start allerede tidligt i efteråret med at fodre. Det er vigtigt at fuglene får et godt fedtlag inden vinteren, for at kunne klare de lave temperaturer. Giv derfor fuglene f.eks. solsikkefrø og nødder, da de har et højt fedtindhold, derudover er der selvfølgelig mejsekuglerne. Du skal dog være opmærksom på at de billlige mejsekugler, normalt ikke har så høj fedtindhold, som de dyrere.
Specifikationer
Varenummer: GL125536
Mærke: Gardenlife
Farve: Sort

Om Gardenlife

Gardenlife er produkter til haveglæde og blev etableret i 2001. Gardenlife har et stort udvalg af produkter til haven og er hurtigt blevet førstevalg blandt danskere, der ønsker at sætte præg på haven med de mange spændende produkter. Med Gardenlife's store udvalg finder du helt sikkert det rigtige for dig.


2 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

0%

0%

100%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

5. august 2020 15.32

Bedømt af Christian

Bunden har store sprækker/mellemrum så frø falder igennem

Det kunne være et fint lille foderhus, men kvaliteten er ikke god og der er store sprækker/mellemrum i bundpladerne i huset, så fuglefoderet ryger igennem og drysser ud - ikke i orden synes jeg. Jeg har talt med kundeservice som siger tak for informationen og konstaterer, at deres andre foderhuse af samme slags, er ligeså "dårligt" lavet. Jeg er ikke blevet tilbudt kompensation/ombytning - æv.

Fragt og levering