Folva læggekartoffel 10 kg er en middel-tidlig kartoffel. Folva er en rigtig god all-round-kartoffel, der kan benyttes til stort set alle retter. Det er eksempelvis en rigtig god kartoffel til kogning.


Folva er landets næststørste kartoffel sort, og giver middel tidlige kartofler. Den store størrelse gør, at sorten er meget velegnet til at lave til eksempelvis pommes frites. Folva læggekartofler giver et højt udbytte, og flotte, ovale ensartede knolde med gult kød.


Folva læggekartofler er både brok- og nematoderesistent.


Folva kartofler er meget velsmagende, specielt når de er taget direkte fra jorden. De skal bare skylles grundigt og kan derefter spises med skræl. Ønsker du af gemme kartoflerne, bør de opbevares tørt, mørkt og køligt ved omkring 5 grader. Kan gemmes til efter jul.


Folva læggekartofler


Her får du en sæk med 10 kg certificerede læggekartofler i topkvalitet. Forspiring af kartoflerne: Folva er en kartoffelsort der kan forspires fra marts og høstes omkring sidst i juli - august. Læggekartoflerne stilles et køligt og lyst sted til forspiring. Udlægges når de er spirede, som typisk er i slutningen af marts eller starten af april, når jordtemperaturen er over 8 grader. 


Produktdata
  • 10 kg certificerede læggekartofler
  • Medium tidlig kartoffelsort med skøn smag
  • Læggetidspunkt: marts/april
  • Høstperiode: juli - august
  • God resistens over for skurv
  • Brokresistent og nematoderesistent
Læs også: Dyrkning af kartofler

Specifikationer
Varenummer: PK2310
Mærke: Palm Kartofler
Tidspunkt: Middel, Tidlig

Om Palm Kartofler

Palm Kartofler et et kartoffelpakkeri beliggende i idylliske omgivelser på Fyn, som har pakket og forsynet det danske marked med kartofler siden 1979. Med læggekartofler fra Palm kartofler er du sikret et bredt udvalg af certificerede læggekartofler i højeste kvalitet. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering