Denne pose med fuglefoder består udelukkende af melorme og kommer i en 400 g pose. Melorme er et rigtig godt spise til fugle, da melormene indeholder en masse protein, som er godt for fuglenes muskler og udvikling. 

Vinteren er gået hen og er blevet en svær årstid for specielt fugle, da de kan have svært ved at finde føde. Med melormene kan du tilbyde fuglene noget næringsrigt føde, som vil være med til at give dem bedre mulighed for at kunne udvikle og klare sig gennem vinteren. 

Melormene kan blandes sammen med frø og nødder, som vil være det bedste for fuglene, da de får en mere varieret kost. Anvend gerne en god foderautomat.

Det anbefales at opbevare melormene et tørt og koldt sted for bedste holdbarhed. Samtidigt vil det være bedst for fuglene at gøre rent ofte ved fodringstedet, da fuglene vil undgå at få eventuelle sygdomme.  

Specifikationer:

  • Praktisk pose med genluk
  • Posen indeholder 400 g
  • Protein: 20,27%, Ask: 1,57%, Fedt: 12,72%, Fiber: 1,73%


Værd at vide om produktet

  • Proteinrig foder til fugle
  • Hjælper fuglene gennem vinteren

Specifikationer
Varenummer: TP889171
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

16. juni 2023 07.07

Bedømt af Helle

Melorme

Fuglene i haven elsker dem

Fragt og levering