Solsikkekerner er en yndet spise blandt f.eks.: Solsorte, dompapper, musvitter, bogfinker, gråspurve. Kernene giver fuglene et stort tilskud af energi, hvilket de har stor behov for ved vintertide. Hæng et par mejsekugler i nærheden, eller læg et par mini doughnut i foderbrættet.

Du kan også smelte noget fedt, og vende solsikkekerner i, komme det i f.eks. muffinsforme, lade det størkne og du har noget ekstra energi til fuglene.
Fuglene spiser mest om morgenen, så derfor er det vigtigt, at du tager dig tid at fylde op, inden du tager på arbejde. Det gælder både mad og vand. Når du kommer hjem, så kik igen til fuglehuset om der er nok føde til resten af dagen. Brug lidt tid i weekenden til lige at gøre lidt rent og feje under foderhuset. På den måde passer du allerbedst på dine fugle i haven.

Specifikationer
Varenummer: GL178342
Mærke: Gardenlife

Om Gardenlife

Gardenlife er produkter til haveglæde og blev etableret i 2001. Gardenlife har et stort udvalg af produkter til haven og er hurtigt blevet førstevalg blandt danskere, der ønsker at sætte præg på haven med de mange spændende produkter. Med Gardenlife's store udvalg finder du helt sikkert det rigtige for dig.


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering