Barenbrug Dry & Strong watersaver græsfrø til tørre områder. Lange perioder med tørke kan beskadige en græsplæne i alvorlig grad. Dette problem kan forebygges med Water Saver græsfrø fra Barenburg. Hvor andre græsser tørrer ud, forbliver Barenbrug Water Saver grøn. 

Barenbrug Dry & Strong

- Er meget tørketolerant
- Kræver mindre vanding
- Til prydplæner og plæner til leg

Water Saver består af Barenbrugs strandsvingel, alm. rajgræs og engrapgræs. Barenbrugs sorter af engrapgræs er kendt for en høj robusthed og genvækstevne efter tørre perioder. Blandingen indeholder udelukkende de sorter, der er udvalgt af Barenbrug Research som de absoult bedste, når det gælder tørketolerance, vinterfasthed og slidstyrke. Barimpala er en af de engrapgræssorter, der klarer sig bedst både under tørre forhold og om vinteren.

Græsfrø Barenbrug Water Saver plænegræs 1 kg

Engrapgræs er den mest betydningsfulde græssort i Water Saver. Der findes mange sorter af engrapgræs, men Water Saver indeholder kun de sorter, der er udvalgt af Barenbrug Research som de bedste, når det gælder tørketolerance, vinterfasthed og slidstyrke. Barimpala er eksempelvis en af de engrapgræssorter, der klarer sig bedst både under tørre forhold og om vinteren.

Specifikationer:

- Bæredygtig vedligeholdelse: GreenEarth mærket
- Udsædsmængde: 3 - 3.5 kg
- Klippehøjde: 30 - 40 mm
- Etableringshastighed: Normalt
- Kvælstofbehov: Normalt
- Væksthastighed: Normalt

Sammensætning:

80% Strandsvingel
10% Alm. rajgræs
10% Engrapgræs

Værd at vide om produktet

  • Water Saver teknologi
  • Trives på tørre områder
  • Giver en tæt græsplæne 
  • Selvhelende
Specifikationer
Varenummer: LI3054642
Mærke: Barenbrug
Mængde: 1-5 kg
Rækker til: 11-50 m2

Om Barenbrug

Barenbrug er græsfrø i topklasse. Hos Barenburg er bæredygtighed mere end blot et ord. Barenbrug mener, at der er ægte gevinster at høste i bæredygtig drift og ansvarlige beslutninger. Med mere end 100 års erfaring, er Barenburg et sikkert valg når det kommer til græsfrø af enhver art.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering