Barenbrug SOS Lawn Repair græsfrø 1 kg. Græsfrø til dig, der ikke vil gå på kompromis med din plæne. Barenbrugs græsfrø til plænereparation består af en græsblanding med uovertruffen spireevne, som kan anvendes på alle græsflader med moderat til højt slid. 

Barenbrug SOS Lawn Repair græsfrø, er specielt udviklet til at etablere sig meget hurtigt, og derved perfekt til eftersåning. Eftersåningsvinduet er udvidet med SOS Lawn Repair, idet man nu er i stand til at begynde at så tidligt på foråret, og fortsætte til sent på efteråret. 

Efter såning af græsfrøene skal du være opmærksom på, at plænen får ro i de første 14 dage, men så har man også et perfekt græsdække hele året rundt. Eftersåning med SOS garanterer et græsdække på minimum 60 % inden for en måned. Det er hele 18 dage hurtigere end med standardblandinger, der indeholder alm. rajgræs.

Græsfrø Barenbrug SOS Lawn Repair

Blandingen anbefales til eftersåning på bare pletter i græsplænen. Barenbrug SOS Lawn Repair giver en plæne, der lynhurtig genetablerer sig selv og lukker sig efter eventuelle skader. Blandingen er sammensat af flere forskellige typer græsfrø, der hver især supplerer hinanden, og giver slidstyrke, kort spiringstid og tæthed.

Sammensætning:

50%SOS® Grass Technology
50%Alm. rajgræs

Plænegræs egenskaber:

- Ekstremt hurtig etablering. 
- Til eftersåning ved lave temperaturer (fra 4 ºC). 
- Ekstremt hurtig etableringshastighed
- Udsædsmængde: 3 - 5 kg/100m² 
- Klippehøjde: fra 20 mm

Læs også: eftersåning af græsplæne

Værd at vide om produktet

  • SOS Grass Technology® 
  • Heler selv huller
  • Velegnet til robotplæneklipper 
  • Tåler klipning til 10 mm 
  • Giver en tæt græsplæne
Specifikationer
Varenummer: LI3054483
Mærke: Barenbrug
Mængde: 1-5 kg
Rækker til: 11-50 m2

Om Barenbrug

Barenbrug er græsfrø i topklasse. Hos Barenburg er bæredygtighed mere end blot et ord. Barenbrug mener, at der er ægte gevinster at høste i bæredygtig drift og ansvarlige beslutninger. Med mere end 100 års erfaring, er Barenburg et sikkert valg når det kommer til græsfrø af enhver art.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

23. april 2024 18.35

Bedømt af Mette H.

Meget hurtig en pæn plæne

Vi fik meget hurtig en pæn plæne efter vinteren. Vi havde mange muldvarpeskud som vi udjævnede og såede græs henover. Godt 3 en halv uge senere har frøene rigtigt godt fat! Det ser godt ud

Fragt og levering