Barenbrug Sport RPR Plænegræs i 15 kg pose. Disse græsfrø er for dig, der ikke går på kompromis med din græsplæne. Barenbrug Sport RPR græsfrø er en unik græsblanding, der kan modstå kraftigt slid og stadig bevare et flot udseende.

Græsblandingen kan tåle at blive klippet kort og er velegnet til plæner, som klippes med en robotplæneklipper. Græsblandingen har en helt unik høj slidstyrke, sætter nye planter ved sideskud og er selv-regenererende. Barenbrug RPR græsfrø er den første art af rajgræs, der har disse enestående egenskaber.

Græsfrø Barenbrug Sport RPR 15 kg

Barenbrug Sport RPR Plænegræs giver en plæne, der hurtig genetablerer sig selv og lukker sig efter eventuelle skader. Græsset har en smuk grøn farve og blade med en fin struktur. Blandingen anbefales til sport som eksempelvis fodbold. Den ultimative sportsgræs!

Egenskaber

- Sætter nye planter ved sideskud
- Selv-regenererende
- Hurtig etablering
- Bedste slidstyrke
- Tæt rodnet = mekanisk stabil

Sammensætning

50% Alm. rajgræs - RPR® teknologi
50% Alm. rajgræs
15 kg. rækker til 500-600 kvadratmeter.

Værd at vide om produktet

  • RPR® teknologi
  • Slidstærkt til sport og leg
  • Tåler lav klipning
  • Giver en tæt græsplæne 
  • Lukker selv huller
Specifikationer
Varenummer: LI1073050
Mærke: Barenbrug
Mængde: 11-15 kg
Rækker til: 501-750 m2

Om Barenbrug

Barenbrug er græsfrø i topklasse. Hos Barenburg er bæredygtighed mere end blot et ord. Barenbrug mener, at der er ægte gevinster at høste i bæredygtig drift og ansvarlige beslutninger. Med mere end 100 års erfaring, er Barenburg et sikkert valg når det kommer til græsfrø af enhver art.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering