Lider din græsplæne under tørke og skader, så er denne græsblanding lige noget for dig og din plæne. Tough & easy RPR-græsfrø fra Barenbrug kommer i en pakke med 1 kg græsfrø, som du kan sprede udover græsplænen for at give den ny liv og bedre holdbarhed. 

Det stærke RPR-græsfrø er kraftige og stærke frø der hurtigt og effektivt reparerer græsplænen, så plænen har de bedste forudsætninger for at kunne vokse sig grøn og frisk.

Hvis din græsplæne har været udsat for meget varme og tørke, så er blandingen god da den regenerer hurtigere selv efter de værste og varmeste forhold. Tough og easy blandingen er også med Resilient blue egenskaber, der mindsker risikoen for svampeangreb i græsplænen. Du kan læse mere om svampe i græsplænen lige her:

1 kg Barenbrug Tough & easy rækker til 50 m2

Sammensætning:

22,5 % resilient blue
7,5 % Engrapgræs
25 % Alm rajgræs RPR tech
45 % Alm rajgræs

Plænegræs egenskaber:

1 kg rækker til 50 m2
Sådybden er 5-10 mm
Klippehøjde 20-40 mm
Etableringshastighed – langsom
Kvælstofbehov – meget lav


Værd at vide om produktet

  • RPR® teknologi
  • Tætner eksisterende plæne
  • Tåler lav klipning
  • Lukker selv huller
Specifikationer
Varenummer: LI3059500
Mærke: Barenbrug
Mængde: 1-5 kg
Rækker til: 11-50 m2

Om Barenbrug

Barenbrug er græsfrø i topklasse. Hos Barenburg er bæredygtighed mere end blot et ord. Barenbrug mener, at der er ægte gevinster at høste i bæredygtig drift og ansvarlige beslutninger. Med mere end 100 års erfaring, er Barenburg et sikkert valg når det kommer til græsfrø af enhver art.

5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

19. juli 2023 07.40

Bedømt af Lone Lundberg

Barenbrug græsfrø

Har brugt flere af Barenbrugs græsfrø typer, og er bare det bedste græsfrø jeg til dato har fundet, kan bestemt anbefales.

1. november 2023 15.28

Bedømt af John Pedersen

næste år

ind til nu , så ser det fint ud, græsset er ved at spirre mere eller mindre , men kan vel kun bedømmes rigtigt til næste år, hvor det forhåbentligt er kommet op over det hele

Fragt og levering