GreenBio drivhusmuld til økologisk dyrkning er en premium muld, der er sammensat for at give dine planter i drivhuset optimal vækst. Drivhusmulden er 100% sphagnumfri og giver tomater, agurker, peberfrugter, jordbær, vindruer og ikke mindst krydderurter, rigtig god vækst - mulden er dog lidt for kraftig gødet til plantning af mindre gødningskrævende planter.

Anvendelse

GreenBio drivhusmuld til økologisk dyrkning indeholder næring nok til planterne i en hel sæsonen. Og derudover er den meget nem at arbejde med. Du kan plante direkte i mulden, der er klar til brug når du modtager den.

Husk at vande med rigeligt vand i drivhuset - især på de varme dage! Vi anbefaler at du udskifter, eller jordforbedrer jorden i dit drivhus årlig, da drivhusplanter har en kort og meget intens vækstsæson.

Sammensætning

Drivhusmuld er en blanding af ren harpet muld fra Nordjylland, strukturgivende kompost og organisk, økologisk naturgødning. Komposten er modnet i mindst to år og det giver jorden en god evne til at holde på fugt i tørre perioder samtidig med at den bevarer jordens dræningsegenskaber. 

GreenBio er den originale danske drivhusmuld og alle ingredienser er 100% naturlige. Fri for giftstoffer og kunstgødning.

Mulden kan også bruges til økologisk dyrkning i plantekummer, højbede, plantekar og lignende. GreenBio drivhusmuld til økologisk dyrkning leveres i en praktisk bigbag, som indeholder 1000 liter. Prisen er inklusiv levering.

Værd at vide om produktet

  • Premium muld til økologisk dyrkning
  • Organisk, økologisk gødet
  • Meget gode dræningsegenskaber
  • 100% sphagnumfri
  • Den originale fra Nordjylland

Specifikationer
Varenummer: 4305075
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering