GreenBio™ drivhusmuld er en premium muld, der er sammensat for at give dine drivhusplanter optimal vækst gennem hele sæsonen. Drivhusmulden er 100% sphagnumfri og giver tomater, peberfrugter, agurker, jordbær, vindruer og krydderurter en rigtig god vækst. Mulden er dog lidt for kraftig gødet til mindre gødningskrævende planter.

Anvendelse 

GreenBio™ drivhusmuld indeholder næring nok til planterne i en hel sæsonen. Og derudover er den meget nem at arbejde med. Du kan plante direkte i mulden, der er klar til brug når du modtager den. Husk at vande med rigeligt vand i drivhuset - især på de varme dage! Vi anbefaler at du udskifter eller jordforbedrer jorden i dit drivhus årlig, da drivhusplanterne har en kort og intens vækstsæson. 

Sammensætning 

Drivhusmuld er en blanding af ren harpet muld fra Nordjylland, strukturgivende kompost og organisk, økologisk naturgødning. Komposten er modnet i minimum to år og det giver jorden en god evne til at holde på fugt i tørre perioder, samtidig med at den bevarer jordens dræningsegenskaber.  

GreenBio™ er den originale danske drivhusmuld og alle ingredienser er 100% naturlige. Fri for giftstoffer og kunstgødning. Mulden kan også bruges til dyrkning i plantekummer, højbede, plantekar og lignende. 

Mulden leveres i en praktisk bigbag, som indeholder 1000 liter. Prisen er inklusiv levering.

Værd at vide om produktet

  • Bestseller - Premium muld
  • Organisk gødet
  • Meget gode dræningsegenskaber
  • 100% sphagnumfri
  • Den originale fra Nordjylland

Specifikationer
Varenummer: 4305070
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering